Nieuws en Agenda

Together in His Presence

Beach Praise

Komende donderdag 16 juli is er weer een beach praise op het strand bij Vrouwenpolder. (natuurlijk alleen bij droog weer).Iedereen welkom om samen God te aanbidden en te bidden voor ons land. We beginnen om 19.30 uur.

Zondag 12 juli

Zondag 12 juli komen we bij elkaar bij de Piet voor een tijd van aanbidding, gebed, delen. Samen zijn dus bij God en bij elkaar. Welkom!

Zoom meeting en real life meeting

Komende zondag is er weer een zoom meeting.Aanvang 10.00 uur.Heb je de link niet ontvangen en wil je er toch graag bij zijn, stuur dan even een berichtje via de contactpagina. Maandag 1 juni hebben we een pinkster samenkomst in real life bij Peter en Marieke thuis! Yeeeeeh!! We beginnen ook dan om 10.00 uur. (Nog even niet muggen en…
Lees meer

Gebed voor Kosovo

Donderdagavond: Zoom meetingAanvang: 20.00Gebed voor Kosovo Heb je nog geen uitnodiging ontvangen en wil je er graag bij zijn, neem dan even contact op via de contactpagina.

Zondag 10 mei Zoom meeting

Komende zondag is er weer een zoom meeting. We beginnen om 10.00 uur. Wil je erbij zijn, maar heb je geen mail ontvangen, stuur even een berichtje via de contact pagina.

Zoom bijeenkomst met Ian Ross

Datum: 30 aprilAanvang: 20.00 uur. Wil je hier graag bij zijn en heb de mail niet ontvangen, laat het ons even weten via de contact pagina, dan sturen we je een link voor de zoom meeting toe.

Woensdag 1 april Zoom meeting

Woensdag 1 april: Zoom meeting met Henk Bruggeman. (http://vaderhuis.org/)Aanvang 20.00 uur. Heb je geen email met uitnodiging ontvangen, maar je wilt er wel graag bij zijn, stuur dan even een berichtje via de contactpagina.

Zondag 22 maart 2020

Komende zondag komen we op een andere manier bij elkaar dan normaal. We zullen een online zoom meeting hebben en samen de tijd nemen voor aanbidding en gebed. We beginnen om 10.00 uur. Heb je nog geen uitnodiging gehad en wil je wel meedoen. Stuur even een berichtje via de site, dan ontvang je een…
Lees meer